Referenser

 

 

Gitta Gislén
Fantastisk kurs! Perfekt kombination av teori & praktik! Rekommenderas verkligen! Tack!!!
Isak Søgaard Vallinder
Bra kurs! Känns helt klart som att man får en gedigen genomgång från grunden i löpning, sina egna förbättringsområden och feedback!
Anders Skoglund
Born To Run Workshop är verkligen något alldeles extra och Gourgen är en av de mest inspirerande människor som jag någonsin fått äran att träffa!!!
Kent Johansson
Fantastik Workshop i Malmö! Mycket givande och med väldigt bra upplägg som passar både nybörjare och de som hållit på några år. Extra plus att man blev filmad under olika löpsekvenser, både före och efter korrektioner. Varje deltagare fick inviduella råd till förbättring.
Rekommenderas varmt!
Rose-Marie Jungeby
Jätteintressant och kul kurs!
Den har gett en bra baskunskap och erfarenhet kring hur vi är skapta att på bästa och mest ekonomiska sätt använda vår kropp i gång och löpning.
Kombinationen lättillgänglig teori och “hands on” praktik gör att jag går hem med ett helt paket av användbara upplevelser och insikter att jobba vidare med.
Kan varmt rekommenderas!!
Margita Stralforss
Det var väldigt bra upplägg och en mycket kunnig bulletproof runner som höll i den. Ser framemot framtida långvarig kontakt mer er på born to run.
Helena Ellie Löfstrand
Jättebra kurs där man gick på djupet med löptekniken och att man fick bra tips på vad man ska förändra, bättra och öva på! Jättenöjd och ser fram emot att få börja springa med riktig teknik och inte få ont!
Susanne Blidberg
Oj vad jag har lärt mig mycket denna helgen!
Jag kan springa!
2dagars kurs hos Born to run-så lärorik!
Att få se sin utveckling på film är otroligt givande och peppande.
Matilda Nyström
Rekommenderar varmt Bullet proof running workshop. Bra upplägg med grundläggande fysiologi och praktiska övningar som visar på resultat. Gourgen som håller i det är väldigt kunnig och pedagogisk.
FiJulia Jungeby
Mycket intressant och givande kurs. Det här är sånt alla borde veta! 🙂 För mig handlar detta inte bara om löpning som en träningsform – utan hälsa och välmående kopplat till hur våra kroppar faktiskt är skapta, vad vi ska ha kroppen till. Löpning ska inte vara jobbigt, det är ett naturligt transport sätt.
Cecilia Hult
BTR kursen va en riktig ögonöppnare för mig vad jag behöver träna på för att både kunna bli bättre och förhoppningsvis hålla mig skadefri! Mycket rolig och väldigt lärorik kurs som jag som är nybörjare inom löpning uppskattade väldigt mycket!!
Catharina Alexandersson
Otränad och ångrade mig flera ggr dagarna innan, men det var ett bra kliv utanför min comfort zone att våga. Kände verkligen att alla sorters människor är välkomna. Gänget var ett skönt ett, och Gourgen är grym! Kunnig och pedagogisk.

 

Alexander A. Vlajkovic
Avbruten lördag pga brand och komprimerad söndag med fantastiskt resultat! Bra jobbat!
Daniel Johnson
Klockren kurs, bra upplägg och mycket bra material att jobba med. Rekommenderar alla att gå den!
Sara Andersson
Wow vilken kurs! Så intressant! Gourgen är en fantastiskt duktig och påläst föreläsare! Supertack för denna gång!
Mattias Pålsson
Väldigt lärorikt och skulle varmt rekommendera till alla. Väldigt duktiga, engagerade och kunniga coacher. Tack för en kanon helg.

 

Jens Andersson
En väldigt givande och rolig helg i Varberg. Med en mycket kunnig och trevlig Georgen i spetsen! Bra variation mellan teori och praktik.
Håkan Andersson
Gick BTR Level 2 del 2 och det var mycket lyckat för mig. Klara framsteg med till synes små medel. Läs rätta metoder och övningar. Bra pedagogiskt upplägg. Mycket kvar att jobba på men detta är vägen att gå(springa). Det känns tydligt.
Theresia Lückner
Har haft en grym helg och kommit hem med så mycket ny kunskap som behöver bearbetas  ser fram emot uppföljningen om en dryg månad  kanske även jag i slutändan kan bli en njutande löpare utan en massa skador
Daniel Lindberg
Verkligen inspirerande workshop! Jag trodde när jag kom hit att jag springer rätt bra (springer maraton och trail), men vad fel jag hade �. Läraren förklarade väldigt bra bakgrunden till både övningar och kroppens anatomi och uppbyggnad. Kursen innehåller både teori och praktiska övningar och tesen om självlärande kunde bevisas genom en markant förbättring i löpsteg och hållning direkt efter varje övning. Genom att jämföra videoinspelningar före och efter så kunde vi direkt se förbättringarna. Skoj!

 

David Johansson
Jag kan varmt rekommendera BTR Scandinavia.
Det var mycket lärorikt med bra kurs ledare.
Amilia Björklund
En tydlig röd tråd genom hela workshopen och väldigt logiskt och inspirerande. Tusen tack.
Mia Hederström
Gourgen är toppen- kanonbra föreläsning och bra workshop
Alfred Hernandez
Väldigt intressant löpkurs och bra blandning mellan teori och praktik

 

Lella Gislén
Superbra kurs i Partille. Värt varenda krona!
Per Mossegård
Gillar verkligen ert engagemang o alla tips. Keep it up.