FÖRELÄSNING

 

 

VARFÖR SKA MAN DELTA?

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar under hela 2017! Här får ni möjligheten att lära er mer om våra kurser och metoder. Ta med en vän eller familjemedlem till en informativ och inspirerande föreläsning där ni kommer att lära er hur man kan förbättra sina rörelsevanor, löpteknik, fotfunktion, rörlighet, förebygga skador och besvär samt få chansen att ställa frågor till våra experter.

HITTA ETT DATUM NÄRA DIG!

Vi håller föreläsningar runt om i Sverige. Klicka bara på länken eller kika på vår kalender för mer information om plats, tid, datum, registrering m.m.

 

OM FÖRELASNINGEN

BTR coach och lärare Gourgen Gevorgyan bjuder in er till en kostnadsfri föreläsning om löpning, löpteknik, skor, samt betydelsen av våra fötter och hur vi stärker dem för att hantera vår kroppsvikt under olika rörelser och förebygga skador. Gourgen är utbildad löpcoach, personlig tränare, kostrådgivare och har läst Idrottsvetenskap på Brunel University i London. Han jobbar numera som coach, PT och lärare för PT-utbildningar inom flera ämnen. Gourgen har även skrivit flera artiklar för olika tidningar som Fitness for Men och Kupè och gästat på radio om kost och träning. Om du är nyfiken på att lära dig mer, så kommer det finnas bra erbjudanden på både skor, utbildningar och löpcoachning under kvällen.

Born to Run kommer att hålla en inspirerande föreläsning om hur den moderna miljön och moderna skor skapar svåra problem i människans rörelseapparat och fysiologiska hälsa samt hur detta påverkar oss i mer komplexa rörelser som löpning. Born to Run har vuxit sedan start 2014 till att blir Sverige’s största utbildare för löpare och löptränare. BTR har åstadkommit detta genom att erbjuda vetenskapligt förankrade och professionellt beprövade metoder som har hjälpt amatör till elit motionärer. Läs våra recensioner här; http://www.borntorun.nu/referenser/

Ämnen som täcks under föreläsningen:
– Evolutionär anatomi & biologi
– Rörelse & Nervsystemet
– Rörelse & fötter
– Skor & fötter
– Forskning inom fotfunktion, skador & besvär
– Löpning biomekanik, vad är rätt löpteknik?
– Forskning inom löpteknik
– Hur kan vi förbättra löpteknik?
– Hur kan vi minska skador & besvär inom löpning och vardaglig rörelse?
– Frågor & Svar