BTR LEVEL 2

OM BTR LEVEL 2

Denna workshop är det snabbaste sättet att bemästra löpteknik. Här får du lära dig grundprinciperna i hur du blir uthålligare, starkare, snabbare och skadefri!

Dag 1 fokuserar på att hitta varje individs problemområden och sedan ge er de praktiska och teoretiska verktygen för att förbättra och korrigera dem. Här lägger vi mycket tid på att förbättra rörligheten och tekniken för att kunna springa smärt- och skadefritt.

Dag 2 är fokuset på att lära sig hur man återhämtar sig på bästa sätt samt hur man tränar för att öka sin fysiologiska kapacitet att springa snabbare och längre. Här lägger vi tid på att öka reaktionsförmågan, utveckla våra fjädrar samt hur vi strukturerar vår träning för att optimera återhämtning och form.

Vi ger dig verktygen som krävs för att bli en starkare, snabbare, uthålligare och skadefri löpare. Upplev löpning som det ska vara, naturligt och lätt!

DAG 1

Introduktion

Rörelseanalys med videoteknik

Löpteknik analys med videoteknik

Teori (Biomekanik, Evolutionär biologi & anatomi)

Övningar (Rörlighet, balans, stabilitet & löpteknik)

Genomgång av videoanalyser

DAG 2

Återhämtningslöpning (praktik)

Teori (Bioenergi, träningszoner, stress, återhämtning, kost, sömn m.m)

Övningar (Spänst, styrka & bålstabilitet)

Frågor & svar

"Every stress leaves an indelible scar, and the organism pays for its survival after a stressful situation by becoming a little older" - Hans Selye

PRIS 2995:-

BOKA WORKSHOP